Van Veen racing

Subtitle

Blog

view:  full / summary

dagverslag 31-03-13

Posted by [email protected] on April 11, 2013 at 6:30 AM Comments comments (45)

de dag begon al goed na afgekeurd te worden door een missend onderdeel. gelukkig konden we snel naar huis en het onderdeel erop monteren. na een herkeuring was ik goed gekeurd. de jongens tankte de auto af en om half 12 was de rijders briefing. na de rijders briefing stelde we ons op en ik mocht op de 3e plaats starten. rond 12 uur reden we de baan op en reden naar de start. bij de start aangekomen bleek dat lanie achteraan starte en ik mocht dus op de 1e plek starten. na een opwarm ronde gingen we van start en ik had een goede start. ik reed even voorop maar werd al snel ingehaald. na een aantal rondjes 3e te hebben gereden werd ik te overmoedig en ging ik in het rond. en werd die manche 7e.

de 2e manche ging al een stuk beter en voelde de auto ook goed aan. ik werd die manche 5e. ook de 3e manche werd ik 5e en voelde het goed aan.

vol goede moed ging ik de finale in. ik moest als 3e starten en had weer een goede start. ik reed een hele tijd 3e maar maakte halvewege de wedstrijd een stuur fout waardoor ik 1 plek verloor. maar ik werd als nog 4e.

aan het einde van de dag hoorde ik dat iemand was afgekeurd. in mijn voordeel maar voelde niet echt fijn. maar tijdens de prijs uitreiking hoorde ik dat ik 5e was geworden dus een beker!

ik ben zeer te vreden over mijn 1e race dag en we gaan vol goede moed naar 9 mei !!


Rss_feed